Welkom op de website.

vdbosch.jpg

 

Universeel garagebedrijf

 

Als universeel garagebedrijf in Bergen NH zijn wij thuis in alle merken auto's, dus ook die van u.

 

Onze monteurs worden via scholing bij Bosch Nederland up to date gehouden in de nieuwste technieken en kunnen dus goed voorbereid op zoek naar een eventuele storing aan uw auto.

 

Met onze testapparatuur van Bosch kunnen wij de meest uiteenlopende motormanagement systemen controleren en bij regelen, ook airbags en comfort elektronica kunnen wij bij de meeste merken uitlezen.

 

Mede daarom zijn wij bij Bosch Car Service aangesloten, omdat deze formule een goede ondersteuning is voor het universele garagebedrijf en dit vindt u dan ook terug in het onderhoud aan, en reparatie van uw auto.

 

Ook verzorgen wij alle overige auto gerelateerde werkzaamheden zoals:

  • De APK Keuring (ook voor diesel motoren)
  • Het vervangen van accu's, uitlaten en banden
  • Raamreparatie en vervanging van autoruiten
  • Schade taxatie en schade reparatie

 

In onze werkplaats heerst een gemoedelijke sfeer en u kunt altijd de monteur die uw auto heeft nagekeken, om nader uitleg of advies vragen, want hij heeft uw auto tijdens, bijvoorbeeld de grote beurt, van onder tot boven gecontroleerd en weet precies hoe het met de staat van de auto is.

 

Bij ons krijgt u vooraf een prijsopgave zodat u van te voren weet waar u aan toe bent, daarnaast geven wij een goed advies om uw eigen veiligheid en die van anderen te waarborgen en natuurlijk om de conditie van uw auto op een zo hoog mogelijk niveau te houden.